Egy blog értünk, nekünk, rólunk - az életünkről 50-en túl ... és innen.


info@seniorblog.hu
seniorclubcard@gmail.com

SCC lista

    Ajánlat a Senior Club Card birtokosainak:     Sunset Beach Apartment, Siófok 50 méterre a siófoki Aranypart ingyenes strandjától, a Galerius élményfürdő szomszédságában, liftes üdülőház 3. emeletén, kilátással a Balatonra; nappali + háló, amerikai konyha, tusoló,...

Személyi edzés

2014.04.10 17:51
    Ajánlat a Senior Club Card birtokosainak: Egyénre szabott edzésterv és étrendjavaslat elkészítése, továbbá rendszeres személyi edzés megtartása. ár edzésterv és étrend személyi edzés/alkalom Teljes ár 6000...

Senior Club Card - SCC Hungary

2014.05.18 22:31

A Senior Club közössége létrehozott egy klubtagsági kártyát, amelyet bárki igényelhet 55 év felett. A Senior Club Card-dal (SCC) az a cél, hogy birtokosai különleges kedvezményekben részesülhessenek a kereskedelem és a szolgáltatások területén.  Fő szempontunk az egészségmegőrzés, a magas szintű minőség és az elérhető árfekvés, így főként olyan üzleteket, intézményeket, szolgáltatásokat szeretnénk bevonni  a kedvezményt nyújtók körébe, amelyek ezt a célt alpavetőnek tekintik.

Az SCC érvényessége 5 év. A kártya által igénybe vehető kedvezmények 5-80% között lehetségesek, attól függően, hogy milyen szolgáltatásra és milyen időszakra vonatkoznak.

A kedvezményt nyújtó szolgáltatások, üzletek, intézmények listája ezen oldalon lesz feltüntetve. A lista folyamatosan változik, reményeink szerint napról-napra bővül. Érdemes tehát rendszeresen figyelemmel kísérni az itt található információkat.

Az Senior Club Card igénylését a seniorclubcard@gmail.com e-mail címen lehet jelezni a pontos név és a születési év feltüntetésével. A születési dátum bizonyítására szeretnénk kérni egy fényképes dokumentum-másolatot, hiszen az életkor az egyetlen kritériuma a kártya igénylésének. Kizárólag az 55 + életkorú klubtagok élhetnek az adott kedvezményekkel. A jelentkezést követően mihamarabb, de legfeljebb 2 héten belül postázzuk a klubtagsági kártyát, amelynek birtokában egyúttal a Senior Club támogatójává is válik a kártyatulajdonos. Fontos kitétel, hogy a kártya nem ruházható át másik személyre, hiszen a klubtagságot mindenki a saját nevében vállalja.

Az SCC 2014. április 9-én indult útjára, így jelenleg még a kezdeti stádiumát éli. Kérünk minden kedves Senior Érdeklődőt, hogy csatlakozzon hozzánk, így erősítve azt a pozíciót, amellyel sikeresen tudunk tárgyalni a kedvezmények elérése során.

Felhívás leendő elfogadóhelyeknek, üzleti partnereknek

Amennyiben szívesen kínálna üzletében, intézményében, szolgáltató tevékenységében bármilyen mértékű kedvezményt a Senior Club tagjai számára, kérem, jelentkezzen a seniorclubcard@gmail.com e-mail címen az ajánlat rövid ismertetésével. Bízunk benne, hogy hamarosan együttműködő partnerekké válhatunk.

    A következő területeken keressük a partneri együttműködést:

 • egészségügy és természetgyógyászat,
 • életvezetési tanácsadás (coach), pszichológia, kineziológia
 • dietetika, gyógytorna, személyi edzés, masszázs
 • szépségipar: kozmetika, fodrászat
 • egészséges élelmiszereket/ ételeket kínáló üzletek (boltok, pékségek, éttermek)
 • wellness szállodák, üdülő-és szálláshelyek
 • edzőtermek, tornatermek, jóga és pilates stúdiók
 • túraboltok, sportszerüzletek
 • kerékpár szaküzletek, autóalkatrész üzletek
 • barkácsboltok, kreatív boltok, kertészetek
 • ruházat, divatáru
Fotó: seniorblog