Egy blog értünk, nekünk, rólunk - az életünkről 50-en túl ... és innen.


info@seniorblog.hu
seniorclubcard@gmail.com

Bemutatkozás

Senior Blog

2014.04.09 22:43
A Senior Blog célközönsége az a korosztály, amely rendre a figyelem perifériájára kerül a rutinszerű hétköznapokon. Vannak ugyan „kampányízű” odasandítások, de a valódi jelenlét hiányzik az ötvenen-hatvanon túliak mellől. Hiányzik például a társadalmi elismerés a munka frontján (sok esetben a...

SCC lista

    Ajánlat a Senior Club Card birtokosainak:     Sunset Beach Apartment, Siófok 50 méterre a siófoki Aranypart ingyenes strandjától, a Galerius élményfürdő szomszédságában, liftes üdülőház 3. emeletén, kilátással a Balatonra; nappali + háló, amerikai konyha, tusoló,...

Személyi edzés

2014.04.10 17:51
    Ajánlat a Senior Club Card birtokosainak: Egyénre szabott edzésterv és étrendjavaslat elkészítése, továbbá rendszeres személyi edzés megtartása. ár edzésterv és étrend személyi edzés/alkalom Teljes ár 6000...
Tételek: 1 - 2 ból 2

Siófok apartman, Aranypart

Tételek: 1 - 10 ból 17
1 | 2 >>

A Senior Club közössége létrehozott egy virtuális klubtagsági kártyát, amelyet bárki, aki 55 év feletti, letölthet erről az oldalról a saját telefonjára (lásd alább!). A Senior Club Card-dal (SCC) az a cél, hogy birtokosai különleges kedvezményekben részesülhessenek a kereskedelem és a szolgáltatások területén.  Fő szempontunk az egészségmegőrzés, a magas szintű minőség és az elérhető árfekvés, így főként olyan üzleteket, intézményeket, szolgáltatásokat szeretnénk bevonni  a kedvezményt nyújtók körébe, amelyek ezt a célt alpavetőnek tekintik.

A kedvezményt nyújtó szolgáltatások, üzletek, intézmények listája ezen oldalon lesz feltüntetve SCC lista címmel. A lista folyamatosan változik, reményeink szerint napról-napra bővül. Érdemes tehát rendszeresen figyelemmel kísérni az itt található információkat.

Az Senior Club Card  használata kizárólag az  55 +  éleletkorú klubtársakat illeti meg,  ezért a születési év bizonyítására szolgáló okmánnyal együtt érvényes!

Az SCC 2020. április 9-én indul útjára, így jelenleg még a kezdeti stádiumát éli. Kérünk minden kedves Szenior Érdeklődőt, hogy csatlakozzon hozzánk, így erősítve azt a pozíciót, amellyel sikeresen tudunk tárgyalni a kedvezmények elérése érdekében.

Letölthető SCC kártya 2 színben, bármelyik letölthető tetszés szerint:

 

fotó: seniorblog

Felhívás leendő elfogadóhelyeknek, üzleti partnereknek

Amennyiben szívesen kínálna üzletében, intézményében, szolgáltató tevékenységében bármilyen mértékű kedvezményt a Senior Club tagjai számára, és szívesen megjelenne SCC listánkban, kérem, jelentkezzen a seniorclubcard@gmail.com e-mail címen az ajánlat rövid ismertetésével. Bízunk benne, hogy hamarosan együttműködő partnerekké válhatunk.

Fotó: seniorblog

    A következő területeken keressük a partneri együttműködést:

 • egészségügy és természetgyógyászat,
 • életvezetési tanácsadás (coach), pszichológia, kineziológia
 • dietetika, gyógytorna, személyi edzés, masszázs
 • szépségipar: kozmetika, fodrászat
 • egészséges élelmiszereket/ ételeket kínáló üzletek (boltok, pékségek, éttermek)
 • wellness szállodák, üdülő-és szálláshelyek
 • utazási irodák, utazásszervezők
 • edzőtermek, tornatermek, jóga és pilates stúdiók
 • túraboltok, sportszerüzletek
 • kerékpár szaküzletek, autóalkatrész üzletek
 • barkácsboltok, kreatív boltok, kertészetek, virágboltok
 • ruházat, divatáru